Żeberka I Gołąbki

Żeberka I Gołąbki
Żeberka i Gołąbki to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis zawiera 12 porcji z 629 kalorii, 36g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka kapusty, kiszonej kapusty, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Żeberka I Gołąbki, Krótkie Żeberka Z Kapustą, oraz Gołąbki / Golabki / Gołąbki.

Instrukcje

1
Umieść żebra w dwóch 13-calowych. x 9-w. w patelniach do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 30 minut. W międzyczasie usuń rdzeń z kapusty. W dużym czajniku gotuj kapustę we wrzącej wodzie przez 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Po zmiękczeniu Usuń zewnętrzne liście. Włóż kapustę do wrzącej wody, aż 12 liści zmięknie i usunie. Zachowaj pozostałą kapustę do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Usuń grube żyły środkowe z liści. W misce wymieszaj wołowinę, wieprzowinę, cebulę, ryż, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieść około 1/2 szklanki na każdym liściu kapusty. Złóż boki; zwinąć, zaczynając od rozłożonej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Odcedź żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Rozłóż 1/4 szklanki przecieru pomidorowego i 1 szklankę kiszonej kapusty w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Ułóż żeberka, 1 szklankę kapusty kiszonej, gołąbki, pozostałą kapustę kiszoną i pozostałe puree. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 45-55 minut lub do miękkości żeberek, a termometr do mięsa włożony do gołąbków odczytuje 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Podawać łyżką cedzakową lub w razie potrzeby zagęścić soki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn