Żeberka grillowe w stylu konkurencji

Żeberka grillowe w stylu konkurencji
Konkurs na przepis-żeberka grillowe gotowe w około 6 godzin i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 1297 kalorii, 91g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na $7.98 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, brązowy cukier, żeberka wieprzowe pokrojone w st. louis i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Dzień Ojca. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Konkursowe Grillowane Udka Z Kurczaka, Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy, oraz Grill: Żeberka W Stylu Kansas City dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń membranę z tyłu każdego stojaka i przyciąć żebra nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Umyj stronę mięsa z każdej półki żółtą musztardą, a następnie obficie natrzyj grillem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki drewna do palenia, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalony i produkcji dymu, umieścić żeberka w palaczu lub grill, mięso stronie do góry. Palić, aż żebra przyciemnią się do głębokiego mahoniu, około 3 godzin, co godzinę zaparowując sok jabłkowy w butelce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Owiń każdy stojak, mięso bokiem do góry, w bardzo dużej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości, pozostawiając otwór na jednym końcu folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wlać 1/2 szklanki soku jabłkowego w każdym opakowaniu foliowym przez otwór, uszczelnić i umieścić z powrotem na palacza lub grilla na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Wyjąć żeberka z folii i umieścić żeberka z powrotem w palaczu i nadal gotować, aż żeberka mają lekkie zgięcie po podniesieniu z jednego końca, 1 do 2 godzin więcej, squirting z sokiem jabłkowym co godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Wyjąć żeberka z palacza lub grilla, owinąć w folię i umieścić w pustej chłodnicy, aby ogrzać się podczas przygotowywania grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjąć stojaki z folii i posmarować sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Umieść żeberka twarzą w dół na gorącym ogniu i gotować, aż sos karmelizuje, 2 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
11
Wyjmij stojaki z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Dla ekstra słodkich i błyszczących żeber: oderwij dwa większe arkusze folii aluminiowej dłuższe niż każdy stojak. W prostokącie przybliżony rozmiar każdego stojaka żeber, rozprowadzić 1/4 szklanki syropu z agawy i posypać ¼ szklanki brązowego cukru na wierzchu agawy na każdym kawałku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
13
Umieść żebra, mięso od strony dołu, na wierzchu agawy i cukru, i owinąć folią zamkniętą wokół żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Umieść żebra z powrotem na palaczu na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
15
Wyjąć żeberka z palacza i folii, następnie pokroić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn