Żeberka Dziecięce Owinięte Folią
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żeberka z tyłu dziecka, sos barbecue, granulowany czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, Najlepsze Żeberka Dziecięce, oraz Żebra Pleców Dziecka.
Instrukcje
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu (350 do 232°).
W małej misce wymieszać składniki rub.
Usuń membranę z tyłu każdego stojaka żeber (patrz zdjęcie w prawym dolnym rogu).
Wytnij każdy stojak poprzecznie w środku, aby utworzyć dwa mniejsze stojaki.
Doprawić każdą półkę równomiernie rub. Używając ośmiu 18-na-24-calowych arkuszy wytrzymałej folii aluminiowej, podwójnie owiń każdą półkę w swój własny pakiet.
Wyczyść ruszt do gotowania.
Umieść żeberka na grillu na bezpośrednim średnim ogniu i gotuj przez 1 godzinę, z zamkniętą pokrywką, od czasu do czasu obracając opakowania w celu równomiernego gotowania, upewniając się, że nie przebijesz folii.
Wyjmij paczki z grilla i pozostaw na około 10 minut. Ostrożnie otworzyć opakowania foliowe, usunąć żebra i wyrzucić wytopiony tłuszcz i folię.
Spuścić i dodać zrębki bezpośrednio na spalanie węgli lub do pola palacza grilla gazowego, zgodnie z instrukcjami producentów. Kiedy Drewno zacznie palić, Przywróć żebra do grilla, kość bokiem w dół. Grill na bezpośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą jak najwięcej, aż będą skwierczeć i lekko zwęglone, 10 do 12 minut, obracając i fastrygowanie raz lub dwa razy z sosem.
Wyjmij z grilla i pozostaw na około 5 minut.
Pokroić w pojedyncze żeberka i podawać na ciepło z pozostałym sosem.