Żabnica pieczona w piecu z małż i kiełbasą Merguez
Pieczona w piecu Żabnica z małż i kiełbasa Merguez może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 12,71 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1289 kalorii, 56g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kiełbasę merguez, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Domowa Kiełbasa Merguez, Algierska Kiełbasa Jagnięca Merguez, oraz Domowa kiełbasa w stylu Merguez.
Instrukcje
1
Dla żabnicy: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu. Doprawić żabnicę solą i pieprzem do smaku. Z obu stron zapieczętować do lekko złocistego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Żabnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Umieść rybę na małej patelni i piecz w piekarniku przez 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Do ziemniaków: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Ziemniaki wrzucić do oliwy z oliwek w sezonie z solą i pieprzem do smaku. Pieczeń przez 10 do 15 minut, aż po prostu gotowane przez i lekko złoty kolor. .
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na kiełbasę: rozgrzej grill lub patelnię grillową. Grillować kiełbasę na złoty kolor i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
6
Niech odpocząć i pokroić w plastry 1/2 cala.
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i gotować przez 2 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać wino i gotować, aż zmniejszy się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Dodaj małże, przykryj garnek i gotuj, aż małże się otworzą, Usuń małże łyżką szczelinową do miski. Gotować bulion, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
6
Dodać pomidory i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
Ubić masło, dodać szalotki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.