Świąteczny Wiatraczek Meat Loaf może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis zawiera 20 porcji z 353 kalorii, 33g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, szwajcarskiego sera, bulionu wołowego i bułki tartej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 48%. Świąteczny Wiatraczek Z Bochenkiem Mięsa, Włoski Wiatraczek Meat Loaf, oraz Pinwheel Pizza Loaf są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze 11 składników. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Na kawałku wytrzymałej folii poklep mieszankę wołową do 17 cali. x 15-W. prostokąt. Przykryj plasterkami szynki i sera do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Merus Cabernet Sauvignon. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 129 dolarów.
Merus Cabernet Sauvignon
Mieszanka: 97% Cabernet Sauvignon i 3% Malbec i Petit Verdot