JENNIE-o ' s Best Ever Meatloaf
JENNIE-o ' s Best Ever Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kociej zupy, soli, mielonego indyka jennie-o turkey store® i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świąteczny makaron Jennie, Jennie ' s Ultimate Apple Pie, oraz Czekoladowe ciasteczka Jennie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni. Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść mieszaninę do dużej miski; ostudzić 5 minut.
Dodać indyka, bułka tarta, jajko, 1/4 Puchar catsup, Worcestershire, sól i pieprz do mieszaniny cebuli; dobrze wymieszać. Zapakuj do patelni bochenkowej 8 x 4 cale.
Rozłóż pozostałe 1/2 filiżanki catsup na górze.
Piec przez 50 do 55 minut lub aż nie będzie już różowy w środku, a temperatura wewnętrzna bochenka osiągnie 165 stopni.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5 minut przed krojeniem.