Świąteczny makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1828 kalorii, 80g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Za $5.89 za porcję, ten przepis okładki 62% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. 33 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, pomidory, Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziele angielskie, możesz podążać za tym daniem głównym z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piekarniku Pi jako deser. Z łyżką ocena 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Świąteczny Makaron, Świąteczny Makaron, oraz Wigilijny Makaron Konfetti.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej głęboki garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj pancettę i brąz, aby uzyskać tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
4
Przenieś pancettę Na Ręczniki papierowe, aby odsączyć. Na patelnię dodać olej, a mięso i brązowy i kruszyć je przez 5 minut. Dodaj czosnek i kawałki pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
5
Posiekaj marchewkę, seler i cebulę w pobliżu pieca i dodaj do garnka podczas pracy. Gotuj warzywa z mięsem 5 minut i dodaj wino. Gotuj przez 1 minutę; dodaj bulion i pomidory do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pomidor
Marchew
Seler
Cebula
Stado
Mięso
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Garnek
6
Dodać pietruszkę, ziele angielskie lub cynamon i doprawić sosem solą i pieprzem do smaku. Doprowadź sos do wrzenia, zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj minimum 10 do 15 minut przed podaniem. Podgrzany SOS tylko się poprawia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ziele Angielskie
Cynamon
Pietruszka-nać
SOS
7
Wrzuć makaron (ugotuj tylko tyle makaronu, ile potrzebujesz w tym czasie: pół funta na każde 3 osoby) z kilkoma chochlami sosu do pokrycia, a następnie górną miskę z dodatkowym sosem. Top makaron z dużą ilością sera i podaj chleb przy stole.