Świąteczny Budyń Na Parze

Świąteczny Budyń Na Parze
Gotowany na parze świąteczny Pudding wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz nadzienie z ciasta mielonego, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Świąteczny Budyń Na Parze, Świąteczny Budyń Na Parze, oraz Świąteczny Budyń Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj jedną 2-quartową pleśń z puddingiem. Mąkę, cukier i cynamon przesiać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
W dużej misce wymieszać jajka, masło, mięso mielone, sos żurawinowy i dynię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
MincemeatMincemeat
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać do mieszanki mąki i wymieszać, aż będzie gładka; wlać do formy budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Umieść stojak na dnie dużego garnka, na średnim ogniu i wypełnij 1/2 drogi w górę wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Połóż budyń na stojaku. Pary przez 2 i pół godziny.
6
Od czasu do czasu sprawdzaj patelnię i w razie potrzeby dodaj więcej wody. Sprawdź doneness wkładając wykałaczkę w środku. Gdy jest jędrny, umieść formę budyniową na stojaku poza wodą na 10 minut i odkręć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Przygotować sos mieszając ze sobą śmietanę, serek śmietankowy i cukier cukierniczy. Łyżka dollops na ciepłym budyniu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn