Świąteczne Ciasto Figowe

Świąteczne Ciasto Figowe
Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 434 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, maślankę, śliwki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Fig Newtons, Pieczone Figi Crostini, oraz Uniwersalny Tort Świąteczny Lub Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Bourbon.

Instrukcje

1
Pokroić duże kawałki konfitury figowej; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
2
Ubić jajka, cukier i olej na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Mąkę połączyć z 5 kolejnymi składnikami; dodać do masy cukrowej na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć w konfitury figowe, 1 szklanka posiekane pekan, śliwki, i, w razie potrzeby, posiekany rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Dżem FigowyDżem Figowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
śliwkiśliwki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Wlać ciasto do 2 smarowane i mąki 8 " okrągłe cakepans.
5
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Lukier miodowo-serowy rozprowadzić między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Nacisnąć kawałki orzechów pekan na boki ciasta, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
Dekorować, w razie potrzeby. Ciasto przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn