Świąteczne ciasteczka cukrowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, tylko białe, złoty brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, oraz Świąteczne Ciasteczka Cukrowe.
Instrukcje
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i cukier w dużej misce, aż puszyste. Ubić w jajku i wanilii. Przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową; wymieszać, aby dobrze wymieszać. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść 1 minutę. Kształt ciasta na 1/2 cala grubości prostokąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Wanilia
Masło
Gałka Muszkatołowa
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
2
Pokroić na 4 równe kawałki; zawinąć w plastik i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Pozostawić ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
4
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło duża blacha do pieczenia. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala, często podnosząc i obracając ciasto i bardzo lekko odkurzając powierzchnię mąką, aby zapobiec przyklejaniu się. Za pomocą mąki 3 - do 4-calowych noży, wyciąć ciasteczka. Odciągnąć nadmiar ciasta z okolic ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć Ciasteczka
Pliki Cookie
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Przenieś ciasteczka do przygotowanej blachy do pieczenia, odstęp 1 cala od siebie (ciasteczka nie będą się rozprzestrzeniać). Jeśli używasz ciastek jako wiszących ozdób, wciśnij 1 KONIEC słomy do picia przez ciasto w pobliżu górnej części każdego ciastka; podnieś słomę, a następnie usuń małe okrągłe ciasto ze słomy. Delikatnie przełożyć resztki ciasta; wyciąć więcej ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Funtów Jeżyn (około
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do Picia
Blacha Do Pieczenia
6
Przenieś na ten sam arkusz.
7
Piec ciasteczka do jasnobrązowego, o 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Ostudzić 5 minut na arkuszu.
9
Przenieś ciasteczka do szafy; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
10
Powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta, piecząc po 1 arkuszu ciasteczek na raz. Fajne blachy do pieczenia całkowicie i blacha masło lekko między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Masło
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Ubić 9 szklanek cukru i białka w proszku w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka Jaj
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Ubij w 12 łyżkach wody. Jeśli to konieczne, ubij więcej wody przez łyżeczki do herbaty lub więcej cukru przez łyżki do herbaty, aż lukier będzie średnio gruby i bardzo gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Umieść 1/2 szklanki lukier do każdej z 4 małych miseczek; mix kolorów za pomocą instrukcji w polu na poprzedniej stronie. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryj miski i pozostały lukier folią, aby lukier nie wyschł. Przechowywać w temperaturze pokojowej.) Cienki lukier w każdej misce w razie potrzeby, mieszając w 1/4 łyżeczki wody na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Woda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
4
Za pomocą pędzla do ciasta lub małej metalowej szpatułki, rozłóż lukier na ciastkach; odstaw ciasteczka na bok i pozostaw lukier do wyschnięcia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Pliki Cookie
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Szczotka Do Ciasta
5
Odciąć małą końcówkę od końca 1 jednorazowego worka na ciasto (odciąć nieco więcej, jeśli planujesz włożyć metalową końcówkę). Złóż górę 2 cale torby, tworząc kołnierz. Trzymając torbę pod kołnierzem i za pomocą małej gumowej szpatułki, wypełnij torbę 1 kolorem lukru. Powtórz z pozostałymi woreczkami z ciasta, wypełniając każdy z nich 1 kolorem lukru. Dekoracje rur na matowych ciasteczkach w pożądanych wzorach i kolorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
Szpatułka
6
Pozostaw ciasteczka, aż dekoracje będą twarde i suche, co najmniej 4 godziny. (Można przygotować 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
7
Umieścić ciasteczka w jednej warstwie między arkuszami papieru woskowanego w hermetycznym pojemniku; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
8
* Można znaleźć w sekcji produkty piekarnicze większości supermarketów
9
** Barwniki do żywności Wilton, jednorazowe torebki na ciasta i metalowe końcówki są dostępne pocztą od Jane ' s Cakes and Chocolates; zadzwoń 800-262-7630.