Świąteczna kanapka z szynką i serem
Świąteczna kanapka z szynką i serem może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Za 1,55 dolara za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Udaj się do sklepu i kup musztardę, szynkę, mak i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43% . Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nasi Minyak (malezyjski świąteczny ryż) , grillowaną szynką i kanapką szwajcarską oraz kanapkę z grillowanym serem jeżynowym, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Pokrój chleb ukośnie mniej więcej co 1/2 cala, nie przecinając do końca dolnej skórki.
Połóż bochenek na kawałku folii wystarczająco dużym, aby go całkowicie owinąć.
Między co drugi plasterek równomiernie włóż ser, szynkę i cebulę.
Połącz pozostałe składniki; skropić pomiędzy plasterkami i na wierzchu. Szczelnie owinąć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 35 minut.
Pokrój chleb pomiędzy nienadziewane kromki; podawać ciepłe.