Świnia na patyku

Świnia na patyku
Świnia na patyku to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 256 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać sok z limonki, tymianek, scotch bonnet pieprz i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to PBJ na patyku, S ' mores na patyku, oraz Kurczak na patyku.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 2 tuziny (10-calowych) drewnianych szaszłyków moczonych w wodzie przez 20 minut, a następnie dobrze osuszonych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Polędwicę przeciąć na pół w poprzek.
3
Wytnij każdą połowę wzdłuż na 4-calowe cienkie paski.
4
Umieść wieprzowinę w plastikowej torbie do wielokrotnego zamykania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
W małej misce, połączyć sos sojowy, oliwa z oliwek, czosnek, i szarpać przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Polej wieprzowiną. Zapieczętuj worek i marynuj wieprzowinę w lodówce, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Włącz brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Gdy gotowy do gotowania wieprzowiny, linii brojlerów z folią aluminiową. Lekko nasmarować stojak i umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
10
Nawlecz wieprzowinę na szaszłyki w kształcie litery "s".
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
11
Szaszłyki ułożyć w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Broil 5 cali od ciepła przez 8 minut, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
PatelniaPatelnia
12
Podawać na ciepło z karaibskim sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
13
Połącz wszystkie składniki w misce, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
W średnim rondlu rozpuścić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Dodaj pieprz i imbir i gotuj 2 minuty, często mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, i wymieszaj marmoladę, sok z limonki i sól. Dusić 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MarmoladaMarmolada
ImbirImbir
PieprzPieprz
SólSól

Składniki

1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki11 funt cukinii,dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1(może być lub przeglądać)suszony szczypioreksuszony szczypiorek0(może być lub przeglądać)suszony tymianeksuszony tymianek11 funt cukinii,starty świeży imbirstarty świeży imbir2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki11 funt cukinii,ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone1(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony1(może być lub przeglądać)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1do 1 papryki jalapeno, sadzonej i mielonejdo 1 papryki jalapeno, sadzonej i mielonej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekki sos sojowylekki sos sojowy2(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów11 funt cukinii,posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)510Orzechy dowolne (posiekane)Marmolada pomarańczowaMarmolada pomarańczowa1(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula907Orzechy dowolne (posiekane)polędwiczki wieprzowepolędwiczki wieprzowe0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1(może być lub przeglądać)suszony, rozgnieciony pieprz Szkockisuszony, rozgnieciony pieprz Szkocki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn