Świeży Truskawkowo-Rabarbarowy Głupiec
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj świeżą truskawkowo-rabarbarową szansę. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz zimną bitą polewę, truskawki, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 29 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parfaits ze świeżym sosem truskawkowo-rabarbarowym, Kompot Rabarbarowo-Truskawkowy Ze Świeżą Miętą, oraz Kompot rabarbarowo-truskawkowy ze świeżą miętą.
Instrukcje
Zarezerwuj 4 jagody do dekoracji; posiekaj pozostałe jagody.
W średnim rondlu umieścić 1 szklankę posiekanych jagód; wymieszać z rabarbarem, cukrem i wodą. Zagotować w przykrytym rondlu na dużym ogniu; gotować na średnim i małym ogniu 5 min. lub dopóki jagody nie zmiękną, mieszając od czasu do czasu.
Wlać do miski; schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Dodać mieszankę jagodową; wymieszać 1 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Łyżka pozostałych posiekanych jagód do szklanek deserowych; wierzch z mieszaniną rabarbaru. Pokrój całe jagody; umieść na deserach.