Świeży Sos Pomidorowy

Świeży Sos Pomidorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj świeżego sosu pomidorowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, papryka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Świeży Sos Pomidorowy, Świeży Sos Pomidorowy, oraz Świeży Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu; dodać pomidory, cebulę, zieloną paprykę, czosnek, białe wino oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Składniki dobrze wymieszać; przykryć i dusić przez 30 minut.
3
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn