Świeży Ryż Pomidorowo-Ziołowy
Świeży ryż pomidorowo-ziołowy jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. Mieszanka autentycznych serów, pietruszka, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ze świeżych ziół i pomidorów, Świeże Pomidory I Zioła Bruschetta, oraz Baby Tomato and Fresh Herb Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować pierwsze 5 składników w blenderze, aż będzie gładka; odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać ryż i cebulę; gotować i mieszać 3 min. Wymieszać z puree ziołowym. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 20 min. lub do momentu wchłonięcia cieczy; ostudzić 5 min.
Ryż puch z widelcem. Pomidory wymieszać, dodać serem.