Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fusilli ze świeżych ziół. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 704 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Fusilli ze świeżym Pomodoro, Fusilli z sosem ogrodowo-pomidorowym", oraz Fusilli Z Pieczonym Delicata Squash & Fresh Sage Brown Butter dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek wodą i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać dużo soli, a następnie makaron. Gotować, aż makaron będzie al dente zgodnie ze wskazówkami opakowania, około 7 minut.Tymczasem umieścić szalotki na desce do krojenia, wraz z 1-łyżeczka soli. Za pomocą moździerza i tłuczku lub boku noża szefa kuchni zmiażdżyć mieszaninę na pastę. Piasek gruboziarnistej soli pomoże w tym procesie. Alternatywnie można użyć miksera lub mini-robot kuchenny. Chociaż lubię bardziej zróżnicowaną i rustykalną fakturę, która pochodzi z robienia tego ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
(takie Jak Marie Biscuits)
Deska Do Krojenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Przenieść szalotki do średniej wielkości miski. I dodać olej i sok z cytryny, ubijając do połączenia. Następnie dodać drobno posiekane zioła i liście kopru włoskiego i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.Gdy makaron jest ugotowany, przenieś go do miski z szczypcami. Dobrze, że trochę wody pochodzi z makaronem. Może być konieczne dodanie dodatkowej wody z makaronu, ale nie pozwól, aby stał się soupy. Tylko tyle płynu, aby pomóc płaszcz makaron z mieszanki ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego