Świeże warzywa cytrynowe na czerwonej papryce Focaccia
Świeża zieleń cytrynowa na czerwonej papryce focaccia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz warzywa sałatkowe dla smakoszy, czosnek w butelce, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Świeży Cytrynowo-Pieprzowy, Fresh Lemon Pepper Beef Stir Fry, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto do pizzy; połóż na blasze pokrytej sprayem do gotowania. Naciśnij na prostokąt 13 x 9 cali. Ułóż paski papryki w jednej warstwie na skórce.
Piec 19 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast posypać serem feta.
Podczas pieczenia skórki, w małej misce połączyć oliwę z oliwek i 5 kolejnych składników; wymieszać trzepaczką.
Połącz warzywa sałatkowe, pomidory i cebulę w dużej misce.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić delikatnie.
Pokrój focaccię na 4 prostokąty; na wierzchu każdy prostokąt focaccia równomiernie zielonymi.