Świeże Sardynki Z Grilla
Grillowane świeże sardynki to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, mieloną kolendrę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Świeże Sardynki Z Grilla, Grillowane świeże sardynki z koprem włoskim i Zakonserwowaną cytryną, oraz Sardynki Marynowane Świeże.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w mini robocie kuchennym i przetwarzaj do puree.
Dodaj oliwę z oliwek i sól koszerną do mieszanki szalotki; impuls do połączenia.
Umieścić sardynki w płytkim naczyniu; przetrzeć wewnątrz i na zewnątrz ryby równomiernie mieszanką szalotki. Przykryć i schłodzić przez 3 godziny.
Przygotuj ogień węglowy w rozruszniku kominowym; pozwól palić węgle, aż płomienie zgasną.
Wlać gorące węgle z przystawki; stos po jednej stronie grilla. Zetrzeć na ruszcie natryskiem do gotowania; umieścić ruszt na miejscu.
Umieść sardynki na bezpośrednim ogniu; grilluj przez 2 minuty z każdej strony. Przesuń ryby na pośrednim ogniu i grilluj przez 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.