Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Jeśli $1.94 za porcję spada w budżecie, świeże rolki flądry może być super pescatarian przepis do wypróbowania. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, mleko, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niezbędne Na Co Dzień: Roladki Z Flądry I Szpinaku, Roladki z flądry z pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem, oraz Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać składniki sosu ogórkowego. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Filety rybne pokroić na 12 porcji. Na talerzu lub płytkiej patelni wymieszaj mleko i jajko. W innym talerzu lub płytkiej patelni wymieszać bułkę tartą i sól. Filety zanurzyć w mieszaninie mlecznej; zwijać w bułce tartej. Otrząśnij nadmiar okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filety Rybne
Pasek Skórki Cytrynowej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować filety rybne w oleju 10 do 12 minut, obracając raz, aż ryba płatki łatwo widelcem. Trzymaj ciepło.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.