Świeże owoce z syropem limonkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka pomarańczy, cukier granulowany, Dekoracja: gałązka mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym, Kubek owocowy z syropem limonkowym, oraz Sałatka owocowa z syropem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać 1 szklankę wody i skrobi kukurydzianej w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Ubić w cukrze, skórce i soku. Doprowadzić do wrzenia na małym ogniu, stale ubijając; gotować 1 minutę. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
W dużej misce wymieszać ananasa i 3 kolejne składniki; w razie potrzeby udekorować i skropić schłodzonym syropem.