Świeże letnie owoce w syropie imbirowo-winnym

Świeże letnie owoce w syropie imbirowo-winnym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 202 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym, Letnie Carpaccio z owoców pestkowych z syropem z wanilii i kremem imbirowym, oraz Świeże pomarańcze z syropem z czerwonego wina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wino, 1 1/2 szklanki wody, cukru i imbiru w średnim rondlu. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 16 protokół. Super. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usunąć i wyrzucić imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
3
Umieść owoce w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj syrop; wrzucić do herbu. Przykryć; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 4 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn