Świeże jagody z kremową brzoskwiniową polewą

Świeże jagody z kremową brzoskwiniową polewą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Świeże jagody z kremową brzoskwiniową polewą może być super przepis, aby spróbować. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jeżyny, sok z cytryny, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bezglutenowe placki brzoskwiniowe z polewą brzoskwiniową, Zabaglione ze świeżymi jagodami, oraz Ciastka ze świeżymi jagodami.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Łyżka 2/3 szklanki jagód do każdego z 6 dań deserowych. Łyżka mieszanki brzoskwini równomiernie na jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn