Świeże Ciasto Kokosowe

Świeże Ciasto Kokosowe
Świeże ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 512 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, mleka, wody i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko zagotować w małym ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z kokosem. Przykryć i odstawić 30 minut. Purée w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 (9 - przez 2-cala) okrągłe patelnie do ciast i kurz z mąką, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekkie i puszyste. Ubij w białkach, wanilii i ekstrakcie z migdałów, aż znów będzie lekki i puszysty, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać połowę mieszanki mąki i ubić na niskiej prędkości tylko do mieszania. Ubić w mieszance kokosowo-mlecznej, następnie pozostałą mieszaninę mąki, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
6
Dziel ciasto równomiernie między patelniami do ciast.
7
Piec w środku piekarnika, aż złoty i tester wyjdzie czysty, około 30 minut. Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 5 minut. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni, a następnie odwróć warstwy na stojaki, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
1
Białka, cukier, wodę, syrop kukurydziany i śmietanę z kamienia nazębnego podgrzać w dużej metalowej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą, ubijając, aż mieszanina będzie ciepła i cukier się rozpuści. Pokonać mieszaninę, jeszcze na ciepło, z ręcznym mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gruby i puszysty, o 7 protokół. (W zależności od miksera i pogody może to potrwać dłużej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Usuń lukier z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
3
Dodać wanilię i ubić do ostygnięcia i smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
1
Wyszczotkuj luźne okruchy z warstw i połóż 1 warstwę do góry dnem na talerzu.
2
Spread z około 1 1/4 filiżanki lukru i posypać ' Puchar kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Umieść drugą warstwę na górze, po prawej stronie do góry. Wierzch i boki ciasta (może być jeszcze lukier) i posypać pozostałym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
1
* Jeśli Bezpieczeństwo jaj jest problemem w Twojej okolicy, możesz użyć pasteryzowanych białek w kartonie lub odtworzonych sproszkowanych białek do lukieru.* Ciasto może być wykonane 1 dzień wcześniej i schłodzone, luźno przykryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka JajSuszone Białka Jaj
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
JajkoJajko
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn