Świeże Ciasto Kokosowe
Świeże ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 512 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, mleka, wody i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko zagotować w małym ciężkim rondlu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kokosem. Przykryć i odstawić 30 minut. Purée w blenderze.
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 (9 - przez 2-cala) okrągłe patelnie do ciast i kurz z mąką, wybijając nadmiar.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekkie i puszyste. Ubij w białkach, wanilii i ekstrakcie z migdałów, aż znów będzie lekki i puszysty, około 2 minut.
Dodać połowę mieszanki mąki i ubić na niskiej prędkości tylko do mieszania. Ubić w mieszance kokosowo-mlecznej, następnie pozostałą mieszaninę mąki, aż do wymieszania.
Dziel ciasto równomiernie między patelniami do ciast.
Piec w środku piekarnika, aż złoty i tester wyjdzie czysty, około 30 minut. Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 5 minut. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni, a następnie odwróć warstwy na stojaki, aby całkowicie ostygnąć.
Białka, cukier, wodę, syrop kukurydziany i śmietanę z kamienia nazębnego podgrzać w dużej metalowej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą, ubijając, aż mieszanina będzie ciepła i cukier się rozpuści. Pokonać mieszaninę, jeszcze na ciepło, z ręcznym mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gruby i puszysty, o 7 protokół. (W zależności od miksera i pogody może to potrwać dłużej.)
Dodać wanilię i ubić do ostygnięcia i smarowania.
Wyszczotkuj luźne okruchy z warstw i połóż 1 warstwę do góry dnem na talerzu.
Spread z około 1 1/4 filiżanki lukru i posypać ' Puchar kokosa.
Umieść drugą warstwę na górze, po prawej stronie do góry. Wierzch i boki ciasta (może być jeszcze lukier) i posypać pozostałym kokosem.
* Jeśli Bezpieczeństwo jaj jest problemem w Twojej okolicy, możesz użyć pasteryzowanych białek w kartonie lub odtworzonych sproszkowanych białek do lukieru.* Ciasto może być wykonane 1 dzień wcześniej i schłodzone, luźno przykryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.