Świeże Ciasto Kokosowe

Świeże Ciasto Kokosowe
Świeże ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko pokryć 3 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast w sprayu do gotowania; dno garnków z papierem woskowym. Lekko pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; garnki pyłu z 1 łyżką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Połączyć 12 uncji (około 3 szklanki) mąka, proszek do pieczenia, i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść 1 1/2 szklanki plus 2 łyżki cukru i masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością przez 2 1/2 minuty lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszankę mąki i wodę kokosową na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Ubić w 1 łyżeczce wanilii. W osobnej misce ubijaj 6 białek z dużą prędkością do uzyskania piany za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda KokosowaWoda Kokosowa
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać pozostałe 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów (nie przegryzać). Ostrożnie złożyć białka na ciasto; wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
7
Piec w 350 przez 18 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu; wyjąć z patelni. Wyrzucić papier woskowy. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
8
Aby przygotować lukier, połącz 4 białka, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
10
Połączyć pozostałe 1 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Mikserem na małej prędkości wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka. Stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej; pokonać 8 minut lub aż gruby i chłodny. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Na talerzu wyłożyć 1 warstwę ciasta i rozprowadzić 1 szklanką lukru. Na wierzch nałożyć kolejną warstwę ciasta. Powtórz procedurę z 1 szklanką lukru i pozostałą warstwą ciasta, kończąc warstwą ciasta na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Delikatnie naciśnij Ogolony kokosowy na wierzch i boki ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn