Świeże ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe.
Instrukcje
1
Aby przygotować ciasto, Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko pokryć 3 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast w sprayu do gotowania; dno garnków z papierem woskowym. Lekko pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; garnki pyłu z 1 łyżką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
3
Połączyć 12 uncji (około 3 szklanki) mąka, proszek do pieczenia, i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Umieść 1 1/2 szklanki plus 2 łyżki cukru i masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością przez 2 1/2 minuty lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Dodać mieszankę mąki i wodę kokosową na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Ubić w 1 łyżeczce wanilii. W osobnej misce ubijaj 6 białek z dużą prędkością do uzyskania piany za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa
Białka Jaj
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodać pozostałe 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów (nie przegryzać). Ostrożnie złożyć białka na ciasto; wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
7
Piec w 350 przez 18 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu; wyjąć z patelni. Wyrzucić papier woskowy. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Piekarnik
8
Aby przygotować lukier, połącz 4 białka, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Lukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
10
Połączyć pozostałe 1 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
11
Mikserem na małej prędkości wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka. Stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej; pokonać 8 minut lub aż gruby i chłodny. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Białka Jaj
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Na talerzu wyłożyć 1 warstwę ciasta i rozprowadzić 1 szklanką lukru. Na wierzch nałożyć kolejną warstwę ciasta. Powtórz procedurę z 1 szklanką lukru i pozostałą warstwą ciasta, kończąc warstwą ciasta na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Delikatnie naciśnij Ogolony kokosowy na wierzch i boki ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.