Świeże ciasto jagodowe III

Świeże ciasto jagodowe III
Fresh Blueberry Pie III wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 30 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Naleśniki jagodowe ze świeżym syropem jagodowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć mąkę, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać olej i mleko i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Rozwałkuj i ułóż 9-calową patelnię na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić 2 szklanki świeżych jagód w skorupce pieczonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
W rondlu połącz 2 szklanki świeżych lub mrożonych borówek, wodę, skrobię kukurydzianą, 1/4 łyżeczki soli i 3/4 szklanki cukru. Doprowadzić do wrzenia i nadal gotować przez 5 minut lub aż gęste i jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodaj masło i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
9
Wlać nadzienie na jagody w skorupce ciasta i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn