Świeże Ciasteczka Truskawkowe
Świeże ciasteczka Truskawkowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, rodzynki, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Świeże Ciasteczka Truskawkowe Pekan, Świeży Sorbet truskawkowy z ciasteczkami kruchymi, oraz Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}.
Instrukcje
Migdały moczyć w wodzie przez noc.
Rodzynki moczyć we wrzącej wodzie przez 5 minut, a następnie odcedzić. Rodzynki i truskawki pokroić w kostkę.
Grubo zmielić namoczone migdały.
Dodać je do pokrojonej w kostkę mieszanki truskawkowo-rodzynkowej i dobrze wymieszać.
Upuść ciasto za pomocą łyżek na plastikową tacę odwadniacza. Odwodnić przez 24 godziny lub do wyschnięcia w temperaturze 105 stopni F (40 stopni C). Odwróć ciasteczka w ciągu 8 do 12 godzin lub gdy zobaczysz, że jedna strona jest wystarczająco sucha.