Śródziemnomorskie Kanapki Z Kozim Serem
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 210 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, liści bazylii, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorskie pieczywo warzywne z kozim serem, Kanapki z szynką i kozim serem, oraz Kanapki z kozim serem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bochenek pokroić na pół wzdłuż.
Ser kozi rozprowadzić równomiernie na pokrojonej stronie dolnej połowy bochenka, a pastę oliwną rozprowadzić równomiernie na kozim serze.
Ułóż rukolę, krążki cebuli, plastry pomidora, bazylią i posiekanymi kaparami na wierzchu.
Skropić octem i oliwą z oliwek.
Posypać pieprzem. Zastąpić górną połową bochenka.
Pokrój poprzecznie na 4 kawałki.