Śródziemnomorskie kanapki z halibutem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 26g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, majonezu, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem, Halibut-Styl Śródziemnomorski, oraz Halibut Pieczony Śródziemnomorski.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Spryskać małe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania; dodać halibuta i doprawić szczyptą soli i pieprzu; natrzeć 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Spray Do Gotowania
Halibut
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec 10-15 minut, aż gotowane przez i miąższ płatki łatwo widelcem. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć trochę chleba z górnej połowy bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
5
Szczotka Wyciąć Boki z 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
6
Piec na blasze do pieczenia 6-8 minut, aż złoty. Przetrzyj tosty czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
7
W średniej misce, połączyć majonez, suszone pomidory, bazylia, pietruszka, kapary, i skórka z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Skórka Cytrynowa
Majonez
Pietruszka-nać
Kapary
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
8
Dodaj rybę, łuszczenie i mieszanie widelcem. Łyżka na dolną połowę chleba i wierzch z rukolą.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.