Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem

Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem
Śródziemnomorskie kanapki z halibutem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 26g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, majonezu, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem, Halibut-Styl Śródziemnomorski, oraz Halibut Pieczony Śródziemnomorski.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spryskać małe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania; dodać halibuta i doprawić szczyptą soli i pieprzu; natrzeć 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
HalibutHalibut
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec 10-15 minut, aż gotowane przez i miąższ płatki łatwo widelcem. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć trochę chleba z górnej połowy bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Szczotka Wyciąć Boki z 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
6
Piec na blasze do pieczenia 6-8 minut, aż złoty. Przetrzyj tosty czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
W średniej misce, połączyć majonez, suszone pomidory, bazylia, pietruszka, kapary, i skórka z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Dodaj rybę, łuszczenie i mieszanie widelcem. Łyżka na dolną połowę chleba i wierzch z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
ChlebChleb
RybyRyby
9
Dodać wierzch chleba i pokroić na 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn