Śródziemnomorski Tost Wołowy
Śródziemnomorski Toss Wołowy może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 9 g białka i 4 g tłuszczu. Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, octu winnego, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 81%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Makaron śródziemnomorski, Tos cezarowy, Tos makaronowy z wołowiną i szparagami oraz Azjatycki tos z makaronem wołowym.
Instrukcje
Na patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż wołowinę, czosnek, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w 1 łyżeczce oleju na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Wyjmij i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni na pozostałym oleju podsmaż cebulę przez 2 minuty.
Dodaj cukinię i zieloną paprykę; gotuj i mieszaj przez 4-6 minut lub do momentu, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Wymieszaj pomidory, ocet, bazylię, tymianek i pozostałą sól.
Dodaj mieszankę wołową; przegrzać.
W razie potrzeby podawaj ze spaghetti.