Śródziemnomorski Grillowany cały Lucjan z koprem włoskim i sosem maślanym Pernod

Śródziemnomorski Grillowany cały Lucjan z koprem włoskim i sosem maślanym Pernod
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego grillowanego całego Lucjana z koprem włoskim i sosem maślanym Pernod. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,08 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oregano, sól i pieprz, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany homar z masłem Pernod-Caper, Pieczony Czerwony Lucjan w śródziemnomorskim sosie pomidorowym, oraz Łosoś Z Koprem Włoskim I Pernod dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wypłukać snapper w czystej wodzie. Osuszyć papierowymi ręcznikami lub czystym ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Usuń duże płetwy za pomocą ostrych nożyc kuchennych. Doprawić wnętrze ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Usuń liściaste zielone wierzchołki z główek kopru włoskiego. Używając zieleni z 1 główki kopru włoskiego, wypchaj wnętrze ryby. Zarezerwuj Cebulki kopru włoskiego i pozostałe zielenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
ZieloniZieloni
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Dodaj tymianek i oregano i naciśnij zamknięty. Wykonać 3 ukośne plastry z każdej strony filetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Przycięte do kości. Włóż 1 plasterek cytryny do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
7
Całą rybę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8
Wyczyść powierzchnię grilla szczotką do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Powierzchnię gorącego grilla posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Umieścić nadziewany czerwony snapper na rozgrzanym grillu pod kątem 45 stopni i gotować przez około 10 minut lub aż ryba łatwo unosi się z grilla. Za pomocą 2 szpatułek ostrożnie obrócić o 90 stopni i nadal gotować kolejne 5 minut. Włączyć ryby i gotować drugą stronę do pożądanej doneness, co najmniej kolejne 10 protokół. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
W międzyczasie pokroić zarezerwowane Cebulki kopru włoskiego w plasterki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
12
Skropić oliwą z oliwek i umieścić na grillu. Grill do miękkości i złoty kolor, około 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
13
Wyjąć na talerz i ogrzać.
1
Umieść mały rondel na grillu lub na palniku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Dodać wodę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Dodać sok z cytryny i Pernod i zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
PernodPernod
4
Z pozostałymi zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego Usuń delikatne wewnętrzne liście i drobno posiekaj. Powinieneś mieć około 1/4 szklanki posiekanego kopru włoskiego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Wyjąć mieszaninę woda / cytryna z ognia i ubić w maśle, kilka sztuk na raz. Po dodaniu masła dodać posiekane liście kopru włoskiego i dobrze ubić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Gdy ryba jest ugotowana, a miąższ jest nieprzezroczysty i łatwo unosi się z kości, ostrożnie usuń za pomocą 2 wytrzymałych metalowych szpatułek i połóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Podawać rybę z sosem maślanym Pernod i grillowanym koprem włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
PernodPernod
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn