Śródziemnomorska zupa z ciecierzycy, pomidora i makaronu
Śródziemnomorska zupa z ciecierzycy, pomidora i makaronu jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 248 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, mielonego kminku, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śródziemnomorska jagnięcina na sałatce z ciecierzycy i pomidorów, Śródziemnomorska Sałatka z awokado z ciecierzycy z cytryną bazylia Vinaigrette, oraz Makaron Penne Z Ciecierzycą I Pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać wodę i 6 kolejnych składników (woda przez pomidory). Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać makaron i gotować 9 minut lub do makaronu jest miękka. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.