Śródziemnomorska zupa rybna z Garlicky Rouille jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 492 kalorie, 51g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać zapasów rybnych, pieprz cayenne, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa rybna z chlebem i Rouille, Zupa Rybna Warzywna Z Rouille, oraz Prowansalska zupa rybna z szafranem Rouille.
Instrukcje
1
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować kostki ziemniaka do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić, rezerwując 2 łyżki wody do gotowania ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Przełożyć kostki ziemniaczane do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodać pory, cebula, seler, cebula kopru włoskiego i 6 połówek ząbków czosnku i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną i lekko rumiane, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Koper Włoski
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodaj grubo zmielony pieprz, mielony koper włoski, kminek, paprykę, pokruszony szafran i pastę pomidorową i gotuj do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny Pieprz
Koper Mielony
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Szafran
¼ łyżeczki Oregano
10
Dodać wino do garnka do zupy i gotować, aż prawie odparuje, o 8 protokół.
W międzyczasie ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Posmaruj plasterki oliwą z oliwek i posyp z jednej strony oregano. Tosty na plastrach bagietki przez około 5 minut, lub aż tosty będą chrupiące i lekko złociste. Tosty pocierać 2 pozostałe połówki ząbków czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
15
Kadzi zupę rybną do głębokich misek i wymieszać niektóre z rouille do każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.