Śniadanie Indyk Kiełbasa Paszteciki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać śniadanie kiełbasa kiełbasa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Indyk Śniadanie Kiełbasa Paszteciki, Indyk Śniadanie Kiełbasa Paszteciki, oraz Śniadanie Indyk Kiełbasa Paszteciki.
Instrukcje
Jabłko obieramy i rdzewiejemy; jabłko grubo rozdrabniamy tarką ręczną.
Umieścić w sitku z siatki drucianej; dobrze spuścić, delikatnie naciskając ręcznikami papierowymi.
Połącz jabłko, czosnek i następne 7 składników w misce; mieszaj do blendowania. Uformuj mieszaninę na 16 pasztecików (po około 2 łyżki stołowe).
Placuszki umieścić na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować paszteciki, w partiach, o 6 protokół z każdej strony lub aż rumiane i gotowe.
Uwaga: przygotuj paszteciki do przodu, owijając papier woskowy i wytrzymałą folię aluminiową i zamrażając do 2 tygodni. Rozmrozić zamrożone paszteciki na noc w lodówce i gotować zgodnie z zaleceniami.