Śniadanie Indyk Kiełbasa Paszteciki

Śniadanie Indyk Kiełbasa Paszteciki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać śniadanie kiełbasa kiełbasa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Indyk Śniadanie Kiełbasa Paszteciki, Indyk Śniadanie Kiełbasa Paszteciki, oraz Śniadanie Indyk Kiełbasa Paszteciki.

Instrukcje

1
Jabłko obieramy i rdzewiejemy; jabłko grubo rozdrabniamy tarką ręczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
2
Umieścić w sitku z siatki drucianej; dobrze spuścić, delikatnie naciskając ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Połącz jabłko, czosnek i następne 7 składników w misce; mieszaj do blendowania. Uformuj mieszaninę na 16 pasztecików (po około 2 łyżki stołowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Placuszki umieścić na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować paszteciki, w partiach, o 6 protokół z każdej strony lub aż rumiane i gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Uwaga: przygotuj paszteciki do przodu, owijając papier woskowy i wytrzymałą folię aluminiową i zamrażając do 2 tygodni. Rozmrozić zamrożone paszteciki na noc w lodówce i gotować zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn