Plum Crunch to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, Likier creme de cassis, płatki owsiane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Plum Crunch Steel Cut Oats {+Bob ' s Red Mill Giveaway}, Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach, oraz Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Lody waniliowe, do serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Do owoców, w dużej misce, połączyć śliwki, brązowy cukier, mąka, i cassis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Creme De Cassis
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę do 12 przez 8-calowe płytkie naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Do polewy, połączyć mąkę, cukier granulowany, brązowy cukier, sól, płatki owsiane, orzechy włoskie, i masło w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwytu łopatkowego.