Śliwkowa Tarta Pomidorowa

Śliwkowa Tarta Pomidorowa
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 161 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, sól koszerną, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śliwkowa Tarta Pomidorowa, Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, oraz Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym.

Instrukcje

1
Mąkę i sól ubić w misce. Blenderem do ciast lub 2 nożami pokroić w masło i mozzarellę do wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GrochGroch
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać 1 Łyżką. woda z lodem na wierzchu, mieszając widelcem, aby równomiernie nawilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodaj wodę, aż ciasto się połączy po naciśnięciu. Pat ciasto razem, aby utworzyć piłkę i lekko ugniatać. Spłaszczyć piłkę na dysku, owinąć w papier woskowy i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Na posypanej mąką powierzchni, za pomocą wałka do ciasta z mąką, rozwałkuj ciasto na 11-calową rundę. Łatwość w 9-calowy Żłobiony tart pan z wyjmowanym dnem. Złóż zwis i naciśnij ciasto z boku patelni, aby rozciągało się 1/8 cala nad obręczą. Linia z pergaminem i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 218°. napełnij skorupę ciężarami ciasta i piecz przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć pergamin i masy i piec przez 5 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Niech pan ostygnie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać do napełniania: w dużej patelni nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
10
Dodać pomidory śliwkowe, koncentrat pomidorowy, sól i pieprz; gotować, mieszając, aż gruby, 15 do 20 protokół. Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
BazyliaBazylia
11
Przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Rozłóż mieszaninę pomidorów na skórce i top z pokrojonymi pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
13
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Zdjąć stronę patelni, udekorować bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn