Łosoś Z Tapenadą Z Oliwek Anchois

Łosoś Z Tapenadą Z Oliwek Anchois
Łosoś z Tapenadą z oliwek anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, łososia, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana kanapka z mozzarellą z Tapenadą Sardelowo-oliwkową, Tapenada Z Oliwek Z Pieczonego Łososia, oraz Faszerowany Łosoś Z Tapenadą Pomidorowo-Oliwkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety z łososia opłukać, umieścić w naczyniu do pieczenia 7 x 11 cali i skropić sokiem z cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
W robocie kuchennym umieść anchois, rozmaryn, oliwki, czosnek i oliwę z oliwek; pulsuj, aż mieszanina zamieni się w grubą pastę
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozprowadź pastę na filetach i marynuj 2-6 godzin; jeśli czas jest krótki, pomiń czas marynowania
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec w temperaturze 350 przez 15-20 minut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Serwować

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn