Łosoś z salsą pomarańczowo-Kiwi

Łosoś z salsą pomarańczowo-Kiwi
Łosoś z salsą pomarańczowo-Kiwi może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 36g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Mieszanka pieprzu jalapeno, kopru, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko nielicznym bardzo spodobała się ta meksykańska potrawa. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Deska cedrowa-Grillowany łosoś z salsą Mango Kiwi, Przyprawiony łosoś Brown Sugar z salsą brzoskwiniowo-kiwi, oraz Łosoś Z Pomarańczową Salsą podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać połowę do dużej plastikowej torby, którą można zamykać; dodać łososia. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę. W małej misce połącz składniki salsy. Przykryć i schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Marynatę odcedzić i wyrzucić z ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść łososia w 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Zalać łososiem marynatę reserved. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazna Chardonnay, z soczystymi smakami owoców tropikalnych, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Od pięciu pokoleń nasza rodzina mieszka i pracuje na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się zostawić ziemię w lepszym stanie na następnypokolenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn