Łosoś z Puree z korzenia Salsefii i selera

Łosoś z Puree z korzenia Salsefii i selera
Łosoś z Puree z korzenia Salsefii i selera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 648 kalorii, 43g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 5,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, czosnek, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Z Korzenia Selera, Puree Z Korzenia Selera, oraz Puree Z Korzenia Selera.

Instrukcje

1
Umieścić pieprz, tymianek, pikantny, i czosnek w kawałku gazę; związać sznurkiem kuchennym, aby dołączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść do średniego rondla, wraz z, Syrah, port, i szalotki. Doprowadzić do duszenia na małym ogniu i gotować, aż ciecz zmniejszy się o trzy czwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
ShirazShiraz
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać bulion wołowy i kontynuować gotowanie, aż płyn zmniejszy się o dwie trzecie i lekko pokryć tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
4
Usunąć wiązkę gazę z rondla i wyrzucić; odstawić sos na bok i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia26
Magazyn