Łosoś z pikantnym sosem malinowym wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,13 USD za porcję. To danie główne ma 350 kalorii , 34 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga miodu, papryki, filetów z łososia i octu. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pescatarian . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 84% wyniku , co jest świetnym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Łosoś z grilla z pikantnym sosem ogórkowym , Azjatyckie burgery z łososiem z pikantnym sosem imbirowo-limonkowym i Dziki łosoś alaskański z sosem malinowym chipotle i sałatką z mango .
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Skropić olejem. Zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym; za pomocą szczypiec o długich trzonkach delikatnie posmaruj ruszt grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Kształcie Pióra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szkocka Papryka Bonnet
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Połóż łososia skórą do dołu na ruszcie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 10-12 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuszczyć się widelcem. W małej misce wymieszaj konfitury, ocet i miód; łyżką na filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Sałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Ciepła Woda )
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Pinot Noir z rosyjskiej doliny rzeki Donum Estate. Oceniającym podoba się, z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 67 dolarów za butelkę.
Posiadłość Donum w rosyjskiej dolinie rzeki Pinot Noir
To Pinot Noir charakteryzuje się obfitymi i intensywnymi aromatami dojrzałych czarnych owoców, w tym wiśni, śliwek i malin, w złożonym i skoncentrowanym nosie. Gładkie i bogato teksturowane wino oferuje wielką głębię aromatów czarnej wiśni, jagód i coli z nutami minerałów i przypraw na jasnym i długotrwałym finiszu.