Łosoś z kaszą i sosem Kaparowo-śmietanowym

Łosoś z kaszą i sosem Kaparowo-śmietanowym

Instrukcje

1
Dodaj kapary i czosnek i smażyć, aż czosnek zacznie kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj białe wino i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać śmietanę ubijającą i zagotować. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki, o 10 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przewiń przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
4
Przynieś pół na pół, 1/2 szklanki wody i sól do zagotowania w ciężkim dużym rondlu. Stopniowo ubijaj w kaszy błyskawicznej. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Dodaj ser Monterey Jack i mieszaj, aż się roztopi i będzie gładka. Doprawić kaszę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Kasza InstantKasza Instant
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Zdjąć z ognia. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
7
Tymczasem łososia posmarować olejem, a następnie posypać solą i pieprzem.
8
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cienki-Cienki-
9
Dodać łososia i gotować, aż nieprzejrzyste w centrum, o 4 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść łyżkę kaszy na środku każdej z 4 płytkich misek. Łyżka sosu wokół kaszy. Wierzch kaszy i sosu z łososiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
11
Place spoonful of grits in center of each of 4 shallow bowls. Spoon sauce around grits. Top grits and sauce with salmon and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn