Łosoś z karmelizowaną cebulą i sosem figowym

Łosoś z karmelizowaną cebulą i sosem figowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Łosoś z karmelizowaną cebulą i sosem figowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka wina, oliwy z oliwek, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Dip z łososia wędzonego i karmelizowanej cebuli, Stek z karmelizowaną cebulą-SOS Jalapeño, oraz Karmelizowana cebula i pieczarki Portobello z sosem smażonym.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn