Łosoś z grilla na kaszy Cheddar

Łosoś z grilla na kaszy Cheddar
Przepis łosoś z grilla na kaszy Cheddar jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 4,62 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, liści mięty, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe i kasza Cheddar, Kasza Z Krewetkami I Cheddarem, oraz Kasza z szynką i białym cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu, powoli mieszać w kaszy, powrót do gotować na wolnym ogniu i niech gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia, wymieszać z serem, masłem, śmietaną, pokruszonym boczkiem i solą, do smaku. Przykryć i odstawić podczas gotowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Grill lub patelnia grillowa na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połączyć sos barbecue, sos stek, i cilantro, i odstawić do potrzeb. Łososia przyprawiamy solą i grillujemy. (Gotować na pośrednim ogniu, jeśli używasz grilla gazowego.) Pozostawić w spokoju przez pierwsze 3 minuty, aby rozpocząć proces karmelizacji, aby zapobiec rozerwaniu miąższu. Flip filety i gotować z drugiej strony w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sos Do StekówSos Do Steków
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z ognia, posmarować sosem i zakończyć na około 2 do 3 minut w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Na środku talerza łyżkę kaszy, na wierzchu kawałek łososia i posypać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn