Łosoś z grilla na kaszy Cheddar
Przepis łosoś z grilla na kaszy Cheddar jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 4,62 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, liści mięty, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe i kasza Cheddar, Kasza Z Krewetkami I Cheddarem, oraz Kasza z szynką i białym cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu, powoli mieszać w kaszy, powrót do gotować na wolnym ogniu i niech gotować przez 10 protokół.
Zdjąć z ognia, wymieszać z serem, masłem, śmietaną, pokruszonym boczkiem i solą, do smaku. Przykryć i odstawić podczas gotowania ryby.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Grill lub patelnia grillowa na średnim ogniu.
Połączyć sos barbecue, sos stek, i cilantro, i odstawić do potrzeb. Łososia przyprawiamy solą i grillujemy. (Gotować na pośrednim ogniu, jeśli używasz grilla gazowego.) Pozostawić w spokoju przez pierwsze 3 minuty, aby rozpocząć proces karmelizacji, aby zapobiec rozerwaniu miąższu. Flip filety i gotować z drugiej strony w ten sam sposób.
Wyjąć z ognia, posmarować sosem i zakończyć na około 2 do 3 minut w piekarniku.
Na środku talerza łyżkę kaszy, na wierzchu kawałek łososia i posypać miętą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.