Łosoś z grilla
Przepis BBQ łosoś może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 15 minut. To danie główne ma 246 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Mieszanka & pikantny sos barbecue, filety z łososia, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 753 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klopsiki z grilla, Najlepsze grillowane klopsy, oraz BBQ Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wymieszać pierwsze 3 składniki aż do wymieszania.
Ryba z grilla 4 min. z każdej strony.
Szczotkuj obficie sosem. Grill 2 do 4 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając się od czasu do czasu i szczotkując pozostałym sosem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.