Łosoś z brązowym cukrem i musztardą
Brązowy cukier i musztarda łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, filet z łososia, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Łosoś z brązowym cukrem i musztardową glazurą, Łosoś z musztardą i brązowym cukrem, oraz Łosoś z musztardą i brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do pośredniego grillowania. Jeśli używasz grilla gazowego, podgrzej jedną stronę do średniej wysokości i pozostaw jedną stronę bez ciepła. Jeśli używasz grilla węglowego, ułóż gorące węgle po obu stronach rusztu węglowego, pozostawiając pustą przestrzeń pośrodku.
Połącz pierwsze 7 składników, mieszając, aż dobrze się wymieszają.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy nad rybą; odstawić 15 minut.
Ostrożnie wyjmij stojak do grilla.
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na nieogrzewanej części grilla. Ostrożnie zwróć stojak do grilla.
Umieść ryby, skórkę od strony dołu, na stojaku do grilla nad nieogrzewaną częścią. Zamknij pokrywę; grilluj 30 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij rybę z grilla, wkładając szpatułkę między skórę a rybę. Wyrzucić skórę.