Łosoś wędzony, Por i koperek Frittata

Łosoś wędzony, Por i koperek Frittata
Wędzony łosoś, Por i Frittata koperkowa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, por, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy wędzony łosoś i koperek Frittata, Łosoś wędzony, koperek i ser kozi Frittata, oraz Wędzonego łososia, koziego sera i Fresh-Dill Frittata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Roztopić masło w średniej nonstick żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
2
Dodać pora; przykryć i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
3
W średniej misce ubić jajka i koperek, wymieszać z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KoperKoper
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Jajka zalać porem, posypać solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć i gotować, aż krawędzie są ustawione, ale środek jest nadal ciekły, o 4 protokół. Rozrzuć łososia na frittata. Broil aż Frittata jest dmuchany i złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
JajkoJajko
PorPor
5
Pokrój frittatę na 4 kliny.
6
Umieść 2 kliny na każdym talerzu i podawaj.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn