Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli

Łosoś z sosem z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, ząbek czosnku, fermentowaną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli, Łosoś w sosie z Czarnej Fasoli, oraz Łosoś ze szparagami w sosie z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Lekko posmaruj płytką patelnię.
Połącz 1/2 szklanki wrzącej wody i posiekaną fasolę w małej misce; odstawić na 10 minut, a następnie odcedzić.
W międzyczasie ułóż łososia na patelni, oskórowany bokiem do dołu.
Skropić 2 łyżki oleju na łososia i piec przez 10 do 12 minut lub aż gotowane do pożądanej doneness.
W międzyczasie rozgrzać 2 łyżeczki oleju w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać namoczoną i odsączoną czarną fasolę, imbir i czosnek; gotować przez 1 minutę.
Wymieszać bulion, 1/3 szklanki wody, wino, skrobia kukurydziana i cukier w misce i dodać do mieszanki czarnej fasoli. Doprowadzić sos do wrzenia, stale mieszając i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Podawać każdą porcję łososia z dodatkiem sosu i posypane szalotki.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Wydane przez Broadway Books.Absolwentka Culinary Institute of America, Sara Moulton prowadzi obecnie zupełnie nowy serial TV Food Network Sara ' s Secret, a także Cooking Live with Sara Moulton. Pełni również funkcję szefa kuchni dla smakoszy i redaktora żywności dla Good Morning America, często pojawiając się w serialu. Mieszka w Nowym Jorku z mężem i dwójką dzieci.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.