Łosoś w paczce
Beztroski łosoś w paczce to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 290 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łososia, estragon, crème fraîche, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto ryżowe łososiowo-cytrynowe paczka, Paczka-gotowany łosoś z majonezem herby, oraz Surówka Z Kurczaka.
Instrukcje
Doprawić filety z łososia. Pory pokroić bardzo cienko.
Wytnij dwa 40cm kwadratowe arkusze papieru tłustego i umieść filet na środku każdego arkusza.
Każdy filet ułożyć porem i groszkiem oraz 2 łyżkami crme frache.
Posypać estragonem, solą i pieprzem.
Ułóż paczki papierem i postaw je na płytce lub tacy odpornej na działanie mikrofal. Kuchenka mikrofalowa na pełnej mocy przez 5 minut.
Zawartość paczek układamy na dwóch talerzach, a każdą porcję uzupełniamy łyżką crme frache.
Podawać z młodymi ziemniakami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.