Łosoś słodki i pikantny
Słodki i pikantny łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Jeśli masz ocet jabłkowy, olej sezamowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Łosoś słodki i pikantny, Łosoś ze słodkim i pikantnym Rub, oraz Słodki I Pikantny Łosoś.
Instrukcje
Umieść chiles i wody na patelni i dusić do miękkości, o 2 protokół.
Dodać olej sezamowy i czosnek; gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół. Wymieszać z jagodami, octem jabłkowym, cukrem i solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, tłuczenie jagód drewnianą łyżką, aż powstanie gęsty sos, 5 minut.
Zdjąć z ognia. SOS podzielić na filety z łososia.