Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Brązowy łosoś suszony cukrem i koperkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mocno brązowego cukru, chleb pumpernikielowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś Peklowany wolno prażony z brązowym cukrem i koperkiem, Łosoś Peklowany wolno prażony z brązowym cukrem i koperkiem, oraz koperek i łosoś suszony solą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój łososia na pół w poprzek i umieść jedną połowę, skórkę w dół, w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Połącz brązowy cukier, sól, pieprz i koperek; połówkę cukru wymieszać równomiernie na łososia w naczyniu i skropić wódką. Przykryć drugą połówką łososia, skórką do góry i łyżką pozostałej mieszaniny cukru na wierzchu. Przykryć naczynie do pieczenia folią; umieść talerz lub małe naczynie na łososia i zważyć puszkami z zupą. Przechowywać w lodówce 2 dni, od czasu do czasu obracając ryby i fastrygowanie płynem, który zbiera się w dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Wyjmij rybę z płynu i spłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Mięso pokroić w długie, cienkie plasterki, odrzucając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podawać z ciemnymi kromkami chleba pumpernikla, krakersami płaskimi, crme frache, posiekaną czerwoną cebulą, świeżym koperkiem i pękniętym czarnym pieprzem.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.