Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Smażony łosoś DiSpirito z cebulą i rabarbarem może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 736 kalorii, 45g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $5.98 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rosołu z kurczaka, gałązka tymianku, rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć rabarbar, możesz podążać za tym daniem głównym z Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś zapiekany na czerwonej kapuście i cebuli z Merlot Gastr, Żeberka BBQ Szefa Kuchni Rocco Dispirito, oraz Łosoś smażony w miodzie z sosem limonkowym z rumianym masłem-najlepszy łosoś jaki jadłem.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połącz sherry z cukrem i gotuj na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać rabarbar i gotować, aż tylko miękkie, o 1 minutę. Odcedź rabarbar w durszlaku ustawionym nad miską, aby złapać płyn do gotowania. Powrót płyn do rondla i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać cebulę i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać wywar z kurczaka i gałązkę tymianku oraz szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody gotować fasolę fava przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć fasolę do miski i odświeżyć pod chłodną bieżącą wodą. Obrać twarde skórki fasoli i dodać favas do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Podgrzej żeliwną patelnię. Filety z łososia posmarować lekko olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Gotować łososia, skórka w dół, na umiarkowanie dużym ogniu, aż skóra jest bardzo chrupiące, o 4 protokół. Włącz łososia i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ledwo gotowane przez, o 4 minut więcej, w zależności od grubości filetów.
Aby podać, wyrzucić gałązkę tymianku i ponownie podgrzać cebulę, dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Zagotować płyn sherry z rabarbarem i dodać ugotowany rabarbar. Łyżka rabarbaru na 4 duże talerze i umieścić cebulę obok. Top z łososiem i podawać od razu.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.